Nauti joulunajasta, maksa vasta helmikuun alussa.

Nyt voit tehdä ostoksia korottomasti marras- ja joulukuussa ja maksaa vasta helmikuun alussa. Kun teet ostoksia marras- ja joulukuun aikana, veloitamme vain aloitusmaksun 3,99€ per ostos.


Miten joulukampanja toimii?

Tee ostoksia marras- ja joulukuussa haluamassasi verkkokaupassa, joka on mukana joulukampanjassa.

Lähetämme sinulle tammikuussa laskun, jonka eräpäivä on helmikuun alussa. Laskulle on koottu kaikki ostokset, jotka olet tehnyt joulukampanjalla. Jos olet tehnyt aiempia ostoksia Klarnan erämaksulla, nekin on koottu samalle kuukausilaskulle. Maksat ainoastaan 3,99€ ostosta kohden, muita kuluja joulukampanjalla tekemiisi ostoksiin ei lisätä. Voit tietysti tarkastella kaikkia ostoksiasi osoitteessa klarna.com tai Klarnan sovelluksessa.

Ehdot

Tilauksiin lisätään aloitusmaksu, joka on 3,99 € per ostos. *Todellinen vuosikorko 500 euron ostokselle 0% korolla, 3,99 euron aloitusmaksulla ja neljän kuukauden maksuajalla on 3,20%. Ostoksen luotollinen hinta on tällöin 503,99€. Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Valitse maksutavaksi Klarna Tili halutessasi hyödyntää joulukampanjan!